Issue with gumaxdd v1.5.2 drop-down menu

If you are having problems with GuMax, post here.

Issue with gumaxdd v1.5.2 drop-down menu

Postby lsysadmin » March 27th, 2012, 3:36 pm

Greetings All,

I'm using gumaxdd v1.5.2 with the drop-down menu and have noticed a problem with
the loop that generates the <li> entries for the "has-subnav" class.
It inserts a blank <li> at the end of the loop causing the drop-down menu to show an extra
sub-menu option. ( see below ) , What's weird is that I don't have this issue with the "Toolbox".

Here is what my menu looks like:
Navigation Common Function/Department Search Toolbox

<li class="">
<a id="gumax-nav-heading" class="has-subnav" href="#">Function/Department </a>
<ul style="z-index: 1001; display: none;">
<li id="n-Center-Support-Operations" class="">
<li id="n-Clinical" class="">
<li id="n-Dental">
<li id="n-Enabling-Services">
<li id="n-Facilities">
<li id="n-Finance">
<li id="n-Fund-Development.2FGrants">
<li id="n-Health-Center-Operations">
<li id="n-Marketing.2FOutreach">
<li id="n-Patient-Experience">
<li id="n-Patient-Support">
<li id="n-People-Services">
<li id="n-Pharmacy">
<li id="n-Quality">
<li id="n-Student-Education">
<li id="n-Technology">
<li>
</ul>
</li>


Does anyone have any idea which script I can look at to fix this issue?
Any help will be greatly appreciated.


LsysAdmin,

MediaWiki = 1.18.1 , MySQL = 5.5.21 , PHP = 5.4.0 , Apache = 2.2.8 , System =
Linux.CentOS 5.7
User avatar
lsysadmin
Rank 0
Rank 0
 
Posts: 3
Joined: March 27th, 2012, 3:20 pm

Re: Issue with gumaxdd v1.5.2 drop-down menu

Postby Paul » March 27th, 2012, 11:21 pm

try attached version
Attachments
GuMaxDD.zip
(5.63 KiB) Downloaded 155 times
User avatar
Paul
Development Team Leader
Development Team Leader
 
Posts: 1132
Joined: October 20th, 2007, 2:23 pm

Re: Issue with gumaxdd v1.5.2 drop-down menu

Postby lsysadmin » March 27th, 2012, 11:27 pm

Paul,

Thank you very much for your quick response.
I appreciate the time you take to help those of us with limited technical skills.
I will try it now.

Lsysadmin.
User avatar
lsysadmin
Rank 0
Rank 0
 
Posts: 3
Joined: March 27th, 2012, 3:20 pm

SOLVED: Issue with gumaxdd v1.5.2 drop-down menu

Postby lsysadmin » March 28th, 2012, 12:01 am

Paul,

It worked beautiful!!!

Thanks a Bunch!

new-drop-down-menu-3.png
Here is the results of your change. Thanks.
new-drop-down-menu-3.png (125.26 KiB) Viewed 2335 times


Lsysadmin.
User avatar
lsysadmin
Rank 0
Rank 0
 
Posts: 3
Joined: March 27th, 2012, 3:20 pm


Return to GuMax Troubleshooting and Problems

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron